Publiceringsdatum: 2025-01-27
Letar du efter anställning inom naturvetenskap? Vill du ta steget att arbeta som civilingenjör, bioteknik hos Kungliga Tekniska Högskolan? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Kungliga Tekniska Högskolan? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 3 månader – upp till 6 månader.
Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Solna som är tjänsteorten. Kungliga Tekniska Högskolan söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som civilingenjör, bioteknik. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Du har fortfarande tid att söka jobbet som civilingenjör, bioteknik hos Kungliga Tekniska Högskolan om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är måndag den tjugofjärde februari 2025.
Det svenska forskningsprojektet Human Protein Atlas (HPA) har under 20 års tid arbetat med att systematiskt kartlägga människans proteiner i celler, vävnader och organ.
Projektet finansieras av Knut och Alice Wallenbergs stiftelse, och den data som genereras publiceras på den öppna databasen proteinatlas.org. Projektet har legat till grund för hundratals vetenskapliga publikationer och engagerat samarbetspartners över hela världen.
Emma Lundbergs forskningsgrupp, som är knuten till KTH och huserar på SciLifeLab i Stockholm, arbetar med den subcellulära delen av HPA och med annan forskning inom spatiell proteomik. I den subcellulära delen av HPA kartläggs den subcellulära distributionen av människans proteiner i olika cellinjer med hjälp av immunofluorescens och konfokalmikroskopi. Forskningsgruppen tillämpar även de senaste metoderna inom multiplex immunofärgning av vävnader och utvecklandet av olika verktyg för bildanalys, främst genom maskininlärning och AI-baserade modeller.
Nu söker vi en forskningsingenjör som kommer att vara knuten till teamet som ansvarar för den subcellulära delen av HPA. Som forskningsingenjör i detta team kommer du att arbeta med att lokalisera proteiner på subcellulär nivå i odlade cellinjer med hjälp av immunofluorescens och konfokalmikroskopi. Tjänsten omfattar både laborativt arbete och grundläggande kvalitativ bildanalys, samt kurering av data. Den laborativa delen består främst av cellodling, immunofärgning och mikroskopering. Arbetet sker ofta enligt SOPs (Standard Operating Procedures) och dokumenteras systematiskt i LIMS (Laboratory Information Management System), men kan även komma att innefatta implementering av nya protokoll och arbete med andra forskningsprojekt relaterade till HPA.
https://www.kth.se/om/work-at-kth/kth-your-future-workplace-1.49050 samt våra https://www.kth.se/om/work-at-kth/en-arbetsplats-med-manga-formaner-1.467932
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Kontaktuppgifter till https://www.kth.se/om/work-at-kth/fackrepresentanter-1.500898.
Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in.
Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).
Ansökan ska innehålla:
Anställningen gäller tidsbegränsat enligt avtal - i upp till 12 mån, med tillträde enligt överenskommelse.
Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.
För ihttps://www.kth.se/om/work-at-kth/processing-of-personal-data-in-the-recruitment-process-1.823440 i samband med rekrytering.
Det kan förekomma att en anställning hos KTH är placerad i säkerhetsklass. Om så är fallet för just denna anställning görs en säkerhetsprövning av sökande i enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) efter samtycke. I dessa fall är en förutsättning för anställning att sökande blir godkänd efter säkerhetsprövning.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi. https://www.kth.se/om/om-kth-1.885102
Antal tjänster | 1 |
---|---|
Arbetstid | Heltid |
Företagsnamn | Kungliga Tekniska Högskolan |
Lön | Fast månads- vecko- eller timlön |
Omfattning | 3 månader – upp till 6 månader |
Organisationsnummer | 2021003054 |
Typ av anställning | Vanlig anställning |
Yrke | Civilingenjör, bioteknik |
Yrkesområde | Naturvetenskap |
Kungliga Tekniska Högskolan söker en person till denna tjänst som civilingenjör, bioteknik med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, bioteknik hos Kungliga Tekniska Högskolan skickar du in din ansökan senast 2025-02-24.
Källa: Arbetsförmedlingen
REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som medicinteknisk ingenjör i Helsingborg.
2025-02-21
Mer infoHitachi Energy Sweden AB söker en person till tjänsten som kontrollingenjör, elkraft i Ludvika.
2025-01-14
Mer infoSAAB AB söker en person till tjänsten som produktionsingenjör, maskin i Linköping.
2025-02-03
Mer info